Om du sätter Tillgänglighet till Påfyllning planerad eller tänkbar eller Kommer aldrig att fyllas på så kommer vi inte att skicka någon lagerpåminnelse om den när lagret börjar ta slut.

Det går även att stänga av lagervarning oavsett tillgänglighet genom att inaktivera Lagervarning på produkten.

Du kan enklast ändra Er lagerstatus samt Lagervarning på sidan Redigera produktinfo eller Lageranalys.

Om ni har flera användarkonton kopplade till avtalet, så kan du på användarnivå välja att inte få några lagervarningar alls. Det ändrar du enkelt på sidan Meddelandeinställningar. Minst en användare måste dock ha det aktivt.

Tänk på att det tar några dagar för oss att behandla en inleverans. Inte förrän vi har behandlat din inleverans kommer lagersaldot att ändras, och därmed tillgänglighet för kund. Ni får ett mail när inleveransen är färdigbehandlad.