Gå till report.sdist.se och logga in med det konto du har där.

Om du inte redan har ett konto så är det bara att registrera ett nytt konto. Du behöver då ditt avtalsnummer och lösenord till hands, som står på avtalet vi har skickat till dig.

Om du har glömt lösenordet så klickar du på Glömt lösenord? så får du ett nytt skickat till dig. Det tar upp till 15 minuter och glöm inte att kolla i skräpposten om du inte hittar mailet.

Lyckas du inte logga in så är du alltid välkommen att kontakta oss via epost, chatt eller telefon.